MAF 4240/5240/6240

Există date de referință în istorie și produse care remodelează piața. Introduceți MAF, noua generație de mașini autopropulsate de erbicidat concepută pentru a ridica standardele.

2 ani de studiu și de cercetare, 60 de ani de experiență Mazzotti, toate cunoștințele acumulate cu gama IBIS: noul model MAP deschide noi orizonturi de tehnologie, confort și performanță pentru companiile și profesioniștii care doresc un minim de impact asupra mediului și un maxim de performanță.

Cu MAF, excelența nu rămâne pe loc.

Descarca brosura

MAF 4240/5240/6240 – SPECIFICATII TEHNICE

DESIGN

Design

Linii curate, puternice, un aspect atrăgător, și un profil elegant și stilat: noul MAP își demonstrează capacitatea cu stil. Fiecare detaliu a fost proiectat pentru a combina funcționalitatea cu frumusețea, ergonomia și confortul. La interior, cabina confortabilă și spațioasă, găzduiește instrumentele tehnologice avansate, perfecte pentru cei mai exigenți  operatori.

MAF-design1 MAF-design2 MAF-design3 MAF-design4 MAF-design5 MAF-design6

Accesibilitate

Două scări hidraulice la îndemână oferă acces ușor la cabină.

maf-scala

Poziționarea Compartimentelor

Două compartimente sunt poziționate pe părțile laterale ale mașinii. Compartimentul din dreapta conține o pompă puternică în 6 timpi de 400 l / min, și toate electrovalvele hidraulice pentru o întreținere ușoară. Compartimentul de stânga conține toate funcțiile pentru umplerea cu apă sau cu produse chimice, operate de la un panou amplasat convenabil. Toate supapele principalele sunt motorizate, iar prin intermediul unui comutator, supapele pot fi setate pentru operațiunea dorită, fie că este vorba de umplere, de spălare sau de pre-amestecare. Operațiuni de spălare asigură o spălare totală inclusiv a rezervorului, sau o spălare parțială a circuitului fără a trece prin rezervor. Lângă compartimentul din stânga pot fi găsite toate comenzile pentru pompele hidraulice.

MAF-vani1 MAF-vani2 MAF-vani3 MAF-vani4 MAF-vani5 MAF-vani6

Dimensiuni și greutate

The MAF’s statistics are surprising. A very modest weight, just 10,800 kg when fitted with a 36 metre steel boom. Exceptional weight distribution when fully laden and with the booms open, with 50% on the rear axle and 50% on the front. Overall height never exceeds 4000mm, even when configured with a ground clearance of 1700mm. Width on the road reduced to 2550mm with booms of up to 28 metres and 2850mm with booms of 32-36 metres. MAF is available as standard with ground clearance of 1500mm and a track of 2250 to 2950mm. Designed for all crops, it is available with an increased ground clearance of 1700mm and track of 2250-3000mm to allow spraying of tall crops such as oilseed rape, maize or sunflower. Also available in versions with a clearance of 1300mm and track of 1800-2250mm for horticultural crops or those with narrowly spaced rows.

MAF-dimens1

CONFORT

Cabina

Colaborarea cu CLAAS în furnizarea cabinei adaugă un alt nivel de calitate conceperii mașinii. Spațiu generos, confort acustic de excepție cu doar 67,2 dBA, vizibilitate excelentă atât în ​​timpul funcționării cât și atunci când rulează pe drum, un scaun pasager standard, iluminare centralizată și un scaun pneumatic Krammer. Un design interior esențial combinat cu un sistem sofisticat de aer condiționat, disponibil, de asemenea, la nivelul 4, pentru a satisface normele europene. Tehnologia de proiectare și modul în care a fost dezvoltată oferă utilizatorilor MAF niveluri de calitate, confort si performanță pe care ni le-am dorit.

Scaunul, consola, joystick-ul și volanul sunt complet reglabile pentru a vă fi confortabil la începutul zilei de lucru. Aerul condiționat perfect și sistemul de sunet stereo sporesc plăcerea de a conduce un MAF.

Instrumente cuprinzătoare pentru toate informațiile necesare, disponibile dintr-o privire.

– Un afișaj Terra pentru o monitorizare eficientă în timp real a tuturor funcțiilor referitoare la motor, sistemul hidraulic și sistemul electronic de direcție.

– Un computer BRAVO 400S cu GPS opțional pentru închiderea automată a secțiunilor brațului  pe același monitor.

– Joystick ergonomic pentru controlul distribuției de apă, de acționare și pentru funcțiile brațului.

– Panou de control poziționat pe partea cotierei.

MAF-cabina1 MAF-cabina2 MAF-cabina3 MAF-cabina4 MAF-cabina5 MAF-cabina6

CADRU

Structura

Designul cadrului este esențial pentru proiectarea mașinii. Ca la toate mașinile autopropulsate Mazzotti, cadrul solid dintr-o bucată al seriei MAF a fost conceput cu toate detaliile sale la un standard ridicat de siguranță și este fabricat din oțel de înaltă calitate provenit din sursă specială. Mazzotti nu face niciodată compromisuri în ceea ce privește siguranța.

Vopseaua

O atenție deosebită a fost acordată la protejarea cadrului de coroziune, utilizarea tot mai mare a îngrășămintelor lichide necesitând un standard ridicat de vopsire. Întregul proces de vopsire include sablare, 8 cicluri de spălare, 2 tratamente anti-rugină, 2 straturi de vopsea cu pulbere epoxi și tratament la 190 °.

SISTEMUL DE SUSPENSIE

Stabilitate si Confort

MAF este extrem de confortabil și sigur, atât pe drum și în timpul funcționării. Acesta este rezultatul suspensiei independente spate și a suspensiei independente față, și a atentului reglaj al sistemului inovator de suspensie hidraulică  Mazzotti.

VERSATILITATE

Standard

MAF este disponibilă în varianta standard cu garda la sol de 1500mm și un ecartament de la 2250 până la 2950mm. Proiectată pentru toate culturile, aceasta este disponibilă cu o gardă la sol de 1700mm și un ecartament de 2250-2950mm, pentru a permite pulverizarea culturilor înalte, cum ar fi rapiță, porumb sau floarea soarelui. De asemenea, disponibilă în versiuni cu o gardă la sol de 1300mm și un ecartament de 1800-2250mm pentru culturi horticole sau pentru cele la distanță mică unele de altele.

Opțiuni

MAF este disponibilă cu o gardă la sol de 1300mm și un ecartament de 1800-2250mm, sau o gardă la sol  de 1700mm și un ecartament de 2250-2950mm.

MAF-versa-opz1

Reglare Hidraulică a Ecartamentului

Modul standard de a regla ecartamentul este de a ridica vehiculul cu un dispozitiv hidraulic adecvat și extinderea axului cu ajutorul cilindrilor hidraulici controlați de la distanță.

Reglare Automată a Ecartamentului

Pentru schimbări frecvente ale ecartamentului, există un sistem disponibil pentru ecartament de 1800 / 2250mm și 2250 / 2950mm care permite ca reglajele să fie făcute în mod automat din cabină.

Ecartamentul poate fi reglat în două game predefinite: de la 1800 până la 2250mm și de la 2250 până la 2950mm.

MAF-versa-carreggaita

PUTERE

Motorul

Un motor puternic cu 6 cilindri, 238 HP Tier 3 Perkins, optimizat pentru MAF și izolat fonic. O versiune Nivelul 4 este de asemenea disponibilă. Un cuplu generos de la  990 Nm până la 1900 rpm asigură ca mașina MAP să funcționeze în orice condiții.

MAF-motore1 MAF-motore2 MAF-motore3

Răcire

Circuite separate de răcire sunt prevăzute pentru motor, uleiul hidraulic și aer condiționat pentru o eficiență optimă. Un rezervor de ulei hidraulic de 210 litri pentru a preveni supra-încălzirea.

MAF-raffreddamento1 MAF-raffreddamento2

Transmisie

O transmisie SAUER – POCLAIN a fost concepută pentru a oferi tracțiune în cele mai dificile situații. Două pompe SAUER gestionează tracțiunea motoarelor POCLAIN față și spate, fără a fi nevoie de asistență electronică. Două viteze de deplasare, 0-20 și 0-40 kph, și Cruise Control Slow Motion de la 0-20 kph ca variantă standard.

MAF-trasmissione1 MAF-trasmissione2

MANEVRABILITATE

3 Modele

Manevrabilitatea pe toate 4 roți este esențială pentru reducerea timpului necesar pentru poziționarea pe teren și pentru a evita deteriorarea culturilor. Roțile din spate urmează întotdeauna urma celor din față.

2 roți directoare în timpul funcționării și pe drum.

4 roți directoare pentru manevre în timpul funcționării.

4 roți directoare pentru manevre specifice.

MAF-sterzata

Raza de direcție

Rază foarte mică internă / externă de direcție de 4100 și, respectiv, 5900mm.

MAF-angolo-sterzata

Siguranță

Comutare rapidă și intuitivă între manevrabilitatea pe 2 și 4 roți prin intermediul unei pedale. Sistem hidraulic de închidere exclusiv Mazzotti cu sistem de siguranță mecanic de blocare pe roțile din spate. Certitudinea de a sta mereu pe drum, în orice moment.

MAF-sicurezza-sterzata

REZERVOR

Poziționarea rezervorului

MAF 4240 și 5240 garantează perioade lungi de exploatare. Principalul rezervor are o capacitate efectivă de 4600 și 5300 de litri și sunt echipate standard cu șicane anti-clipocit interne.

MAF-cisterne-disposiz

Rezervoarele de Apa și de Spălare a Circuitului

Două rezervoare de apă curată, cu o capacitate combinată de 520 de litri sunt montate  pentru curățarea a rezervorului principal și a circuitului.

MAF-cisterne-pulizia

Rezervorul de Combustibil

Rezervorul de combustibil are o capacitate de 320 de litri pentru perioade lungi de exploatare.

MAF-cisterne-carburante

Rezervorul de Ulei

Rezervorul de ulei hidraulic are o capacitate de 210 litri. Volumul mare de ulei utilizat în circuit previne supra-încălzirea.

MAF-cisterne-olio

FIABILITATE

Componente

Experiența de specialitate acumulată în ultimele 3 decenii dedicată proiectării mașinilor de erbicidat autopropulsate este, fără îndoială, un motiv important pentru care puteți avea încredere în fiabilitatea mașinilor noastre. Un alt argument este certificarea ISO 9001 pe care compania noastră a obținut-o acum câțiva ani. Alegerea partenerilor noștri a cerut întotdeauna ca aceștia să fie companii certificate care împărtășesc aceleași standarde de fiabilitate.

Partenerii Mazzotti includ Sauer -Poclain -Perkins -CLAAS

MAF-affidab-componenti1 MAF-affidab-componenti2 MAF-affidab-componenti3

Dirijarea Motorului Terra

Afișajul Terra pentru o monitorizare eficientă în timp real a tuturor funcțiilor referitoare la motor, sistemul hidraulic și sistemul electronic de direcție.

MAF-affida-gestione

Unități protejare de Comandă

Sistemul electric a fost proiectat cu atenție. Nu are cutii de joncțiune, dar o singură cutie de comandă, rezistentă la umiditate, poziționată sub cabină.

MAF-affida-centraline

Conexiunile electrice

Conexiunile CAN-BUS, împreună cu conexiunile externe Deutz, sunt cele mai bune dispozitive disponibile pentru a elimina complet infiltrațiile de apă.

MAF-affida-connessioni

UMPLERE

Pre-mix

Un pre-mixer eficient și rapid de 60 litri cu sistem hidraulic de ridicare este prevăzut pentru încărcarea produselor chimice care trebuie amestecate în rezervorul principal,duze de spălare a recipientului.

Pompe si Hidrant

Umplerea poate fi efectuată prin intermediul unei pompe cu o priză de 3” sau direct cu ajutorul unei pompe externe cu conexiune pentru  hidrant de 2″ . Monitorul Visio vă permite să vedeți câți litri au fost efectiv încărcați în rezervor.

Tambur Pentru înfășurarea Furtunului (opțional)

Umplerea poate fi, de asemenea, efectuată folosind un tambur hidraulic pentru înfășurat furtunul și o pompă centrifugă  de 500 l / min. Sistemul realizează umplerea automată a rezervorului principal și a celor două rezervoare cu apă curată.

MAF-avvolgitubo

DISTRIBUTIA

Pompa

O pompă de înaltă performanță în 6 timpi de 400 l / min cu diafragmă este prevăzută ca standard.

Controlarea Nivelului Solului

Toate principalele supape sunt motorizate. Prin rotirea unui comutator, supapele pot fi setate în poziția dorită pentru umplere, spălare sau amestecare. Operațiunile de spălare asigură o spălare totală inclusiv a rezervorului principal, sau o spălare parțială a circuitului fără a trece prin rezervorul principal. Pe panoul de comandă pot fi, de asemenea, găsite toate funcțiile referitoare la pompele de umplere, circuitul de spălare, motor și pre-mixer.

MAF-distrib-comandi

Computer Bravo + GPS

Mazzotti a ales Computerul 400s ca echipament standard, cu un afișaj clar pe ecran de 5.7″a tuturor datelor principale. Un sistem GPS extrem de eficient, care închide automat secțiuni ale brațului este integrat ca standard în același monitor, pentru a opri pulverizare pe zonele care au fost deja tratate. Înregistrare ușoară de informații cu memorie interna de 2 GB, 2 porturi USB și un slot SD.

MAF-Bravo

BRAȚELE ȘI SISTEMUL DE RIDICARE

Ridicarea

Un sistem de ridicare cu cursă lungă, cu  paralelogram amortizat ridică brațul până la 2700mm de la sol. Paralelogramul susține brațele până la 36 de metri și este amortizat cu un acumulator calibrat de presiune. Acesta, împreună cu suspensia și sistemul de auto-nivelare, permite tratamentul rapid și precis al culturilor.

Cadru

Cadrul solid al seriei Ci-M cu sistem de auto-nivelare și regulator integrat de înclinare, este fabricat din oțel structural de înaltă rezistență pentru a asigura longevitatea structurii.

Din cauza inerției mari a brațelor de până la 36 de metri, cadrul centrala a fost conceput cu amortizoare orizontale și arcuri de revenire care au funcția de a absorbi forțele care se dezvoltă, în frânare și accelerare cu brațul deschis.

MAF-Telaio

Brațele

Cadrul robust din seria Ci-M cu sistem de auto-nivelare și regulator de înclinare integrat, este fabricat din oțel structural de înaltă rezistență pentru a asigura longevitatea structurii.

Din cauza inerției mari a brațelor de până la 36 de metri, cadrul centrala a fost conceput cu amortizoare orizontale și arcuri de revenire care au funcția de a absorbi forțele care se dezvoltă, în frânare și accelerare cu brațul deschis.

MAF-barre

Secțiuni brațe

Brațele sunt furnizate fie cu 7 (24 de metri) sau 9 (28/32/36 metri) secțiuni, și închidere electrică sau automată prin intermediul sistemului GPS.

MAF-barre

Opțiuni brațe

Brațele sunt furnizate fie cu 7 (24 de metri) sau 9 (28/32/36 metri) secțiuni, și închidere electrică sau automată prin intermediul sistemului GPS.

MAF-opzioni-barre

ÎNTREȚINERE

Acces ușor la motor

Două scări hidraulice la îndemână oferă acces la motor și la spațiul generos din lateral pentru depozitarea produselor.

Acces facil la pompă

Compartimentul din dreapta conține o pompă puternică în 6 timpi de 400 l / min, și toate electrovalvele hidraulice pentru o întreținere ușoară.

MAF-manut-pompa

Comenzi ușor accesibile

Lângă compartimentul din stânga pot fi găsite toate comenzile pentru pompele hidraulice.

MAF-manut-controlli

ACCESORII PRINCIPALE

Accesorii

O gamă largă de accesorii completează alegerea mașinii dvs., inclusiv:

– asistență automată de acționare Trimble Ez-Guide ® 250

– frâne dinamice pe roțile din față

– camere video față și spate

– sistem automat de nivelare a brațului cu 4 senzori sonici.

– antenă specială în combinație cu GPS, pentru calcularea corectă a zonei tratate pe teren deluros.

– circulație semi-continuă, pentru a elimina diferențele de distribuție între diferitele secțiuni ale brațului la pornire

– tambur pentru înfășurat furtunul de alimentare cu pompă centrifugală.

– apărătoare roți față și spate (figura 5)

– tambur pentru înfășurat furtunul cu bagheta pentru curățarea mașinii la 15 bar

– tambur pentru înfășurat furtunul cu compresor de curățare cu aer comprimat

– Gamă largă de anvelope, inclusiv:

380/90 R54 (2,042 × 381), 480/80 R50 (2050 × 530), 520/85 R46 (2048 × 524),
520/85 R42 (1945 × 539) 460/85 R46 (1971 × 480)

MAF 4240/5240/6240 – GALERIE FOTO

MAF 4240/5240/6240 – GALERIE VIDEO