MAF 4180

Gama MAF este îmbogățită cu un model nou puternic cu diferite motoare și o dimensiune mai compactă adresată unui segment de piață diferit.

Un nou design chiar mai atrăgător.

Ofera acelasi comfort care a facut succesul seriei MAD.

Același confort și fiabilitate care a asigurat succesul seriei MAF.

Descarca brosura

MAF 4180 – SPECIFICATII TEHNICE

DESIGN

Design

Chiar mai atractiv cu noul profil, care subliniază designul.
MAP 4180 își arată capacitatea prin stilul caracteristic al întregii serii MAF.
Fiecare detaliu a fost proiectat pentru a combina funcționalitatea cu frumusețea, ergonomia și confortul.
La interior, cabina confortabilă și spațioasă adăpostește instrumentele tehnologice avansate, perfecte pentru cei mai exigenți operatori.

Accesibilitate

Două scări hidraulice la îndemână oferă acces ușor în cabină.

maf-scala

Poziționarea Compartimentelor

Două compartimente sunt poziționate pe părțile laterale ale mașinii. Compartimentul din dreapta conține o pompă puternică de  315 l / min, și toate electrovalvele hidraulice pentru o întreținere ușoară. Compartimentul din stânga conține toate funcțiile pentru umplerea cu apă, produse chimice, sau pentru spălarea cu apă curată, acționate de la un panou amplasat convenabil și prin intermediul unor supape multifuncționale.

Operațiunile de spălare asigură o spălare total inclusiv a rezervorului, sau o spălare parțială a circuitului fără a trece prin rezervorul. Lângă compartimentul din stânga pot fi găsite toate comenzile pentru pompele hidraulice.

Există disponibil ca opțiune un kit specific, care include o pompă de 400l / min și toate supapele motorizate.

MAF-vani1 MAF-vani2 MAF-vani3 MAF-vani4 MAF-vani5 MAF-vani6

Dimensiuni si greutate

Seria MAF 4180 are caracteristici surprinzătoare. O greutate foarte mică, doar 90,000 kg, atunci când este echipată cu un braț de oțel de 24 de metri.

Distribuție de excepție a greutății atunci când este complet încărcată și cu brațele deschise, cu 50% pe puntea spate și 50% pe partea din față. Înălțime totală nu depășește niciodată 4000mm, chiar și atunci când este configurată cu o gardă la sol de 1700mm.
Lățimea redusă pe drum la 2550mm cu brațe de până la 28 de metri și 2850mm cu brațe de 32-36 de metri.
MAF este disponibilă în varianta standard cu garda la sol de 1200mm și un ecartament de 1800 până la 2250mm.
Proiectat pentru toate culturile, MAF 4180 extinde și mai mult gama de personalizare cu 3 ecartamente și gărzi la sol disponibile:

– Ecartament de la 1800 până la 2250mm cu garda la sol de 1200mm ca variantă standard
– Ecartament de la 1500 până la 1800mm cu garda la sol de 1200mm pentru culturi horticole sau pentru cele cu rânduri la mică distanță.
– Ecartament de la 2250 până la2950 cu garda la sol de 1400 mm sau 1700 sau pentru culturi înalte, cum ar fi rapiță, porumb sau floarea-soarelui

MAF-dimens1

CONFORT

Cabina

Confort acustic cu doar 67,2 dBA, vizibilitate excelentă atât în timpul funcționării cât și atunci când rulează pe drum, un scaun pasager standard, iluminare centralizat și un scaun pneumatic Krammer. Un design interior esențial combinat cu un sistem sofisticat de aer condiționat, disponibil, de asemenea, la nivelul 4, pentru a satisface normele europene. Tehnologia de proiectare și modul în care a fost dezvoltată, le oferi utilizatorilor MAF niveluri de calitate, confort si performanță pe care le-am dorit.

– Scaunul, consola, joystick-ul și volanul sunt complet reglabile pentru confortul de la începutul zilei de lucru.

– Aerul condiționat perfect și sistemul de sunet stereo sporesc plăcerea de a conduce un MAF.
– Instrumente cuprinzătoare pentru toate informațiile necesare, disponibile dintr-o privire.
– Un afișaj Terra pentru o monitorizare eficientă în timp real a tuturor funcțiilor referitoare la motor, sistemul hidraulic și sistemul electronic de direcție.
– Un computer BRAVO 400S cu GPS opțional pentru închiderea automată a secțiunilor brațului pe același monitor.

Joystick ergonomic pentru controlul distribuției de apă, de acționare și pentru funcțiile brațului.
Panou de control poziționat pe partea cotierei.

MAF-cabina1 MAF-cabina2 MAF-cabina3 MAF-cabina4 MAF-cabina5 MAF-cabina6

CADRU

Structura

Designul cadrului este esențial pentru proiectarea mașinii. Ca la toate mașinile autopropulsate Mazzotti, cadrul solid dintr-o bucată al seriei MAF a fost conceput cu toate detaliile sale la un standard ridicat de siguranță și este fabricat din oțel de înaltă calitate provenit din sursă specială. Mazzotti nu face niciodată compromisuri în ceea ce privește siguranța.

Vopseaua

O atenție deosebită a fost acordată la protejarea cadrului de coroziune, utilizarea tot mai mare a îngrășămintelor lichide necesitând un standard ridicat de vopsire. Întregul proces de vopsire include sablare, 8 cicluri de spălare, 2 tratamente anti- ruginp, 2 straturi de vopsea cu pulbere epoxi și tratament la 190 °.

SISTEMUL DE SUSPENSIE

Stabilitate si Comfort

MAP 4180 este extrem de confortabil și sigur, atât pe drum și în timpul funcționării. Acesta este rezultatul suspensiei independente spate și a suspensiei independente față, și a atentului reglaj al sistemului inovator de suspensie hidraulică Mazzotti.
Unitățile de suspensie sunt conectate hidraulic pe fiecare ax și controlată de către o unitate de control hidraulic care reglează cursa și fermitatea în conformitate cu variațiile de sarcină. 6 acumulatori de presiune funcționează în mod constant pentru a compensa denivelările solului și pentru a menține stabilă și confortabilă mașina MAP.
Suspensia hidraulică Mazzotti este extrem de confortabilă și sigură, susținută de o întreținere foarte ușoară.

O alegere Mazzotti privind fiabilitatea adoptată pentru a evita ca senzorii de nivel, managementul electronică sau compresoare să ducă la disfuncționalități în timp.

VERSATILITATE

Standard

Mașina MAF 4180 este disponibilă în varianta standard cu gardă la sol de 1200mm și un ecartament de la 1800 până la 2250.

Opțiuni

Proiectată pentru toate culturile, aceasta este disponibilă cu o gardă la sol mai mare de 1400 sau 1700mm și un ecartament de 2250-2950mm, pentru a permite erbicidarea culturilor înalte, cum ar fi rapiță, porumb sau floarea soarelui.

De asemenea, disponibilă în versiuni cu o gardă la sol de 1200mm și un ecartament de 1500-1800mm pentru culturi horticole sau pentru cele cu rânduri la distanță mică unele de altele.

MAF-versa-opz1

Reglare Hidraulică a Ecartamentului

Modul standard de a regla ecartamentul este de a ridica vehiculul cu un dispozitiv hidraulic adecvat și extinderea axului cu ajutorul cilindrilor hidraulici controlați de la distanță.

Reglare Automată a Ecartamentului

Pentru schimbări frecvente ale ecartamentului, există un sistem disponibil pentru toate opțiunile de ecartament, care permite ca reglajele să fie făcute în mod automat din cabină.

Ecartamentul poate fi reglat în două game predefinite: de la 1500 până la 1800mm, de la 1800 până la 2250 sau de la 2250 până la 2950mm.

MAF-versa-carreggaita

PUTERE

Motorul

Un motor puternic JCB de 165 CP JCB Tier 3 / a sau 175 CP Tier 3 / b optimizat pentru MAF 4180 și izolat fonic. Un cuplu generos, respectiv, de 650 nm / 1500 rpm sau 680 nm / 1500 rpm asigură ca mașina MAP să funcționeze în orice condiții.

MAF-motore1 MAF-motore2 MAF-motore3

Răcire

Circuite separate de răcire sunt prevăzute pentru motor, uleiul hidraulic și aer condiționat pentru o eficiență optimă. Un rezervor de ulei hidraulic de 200 litri pentru a preveni supra-încălzirea.

MAF-raffreddamento1 MAF-raffreddamento2

Transmisie

O transmisie SAUER – POCLAIN a fost conceput pentru a oferi tracțiune în cele mai dificile situații. Două pompe SAUER gestionează tracțiunea motoarelor POCLAIN față și spate, fără a fi nevoie de asistență electronică. Două viteze de deplasare, 0-20 și 0-40 kph, și Cruise Control Slow Motion de la 0-20 kph ca variantă standard.

MAF-trasmissione1 MAF-trasmissione2

MANEVRABILITATE

3 Modele

Manevrabilitatea pe toate 4 roți este esențială pentru reducerea timpului necesar pentru poziționarea pe teren și pentru a evita deteriorarea culturilor. Roțile din spate urmează întotdeauna urma celor din față.

2 roți directoare în timpul funcționării și pe drum.

4 roți directoare pentru manevre în timpul funcționării.

4 roți directoare pentru manevre specifice.

MAF 4180 este disponibilă, de asemenea, cu manevrare în pantă doar pe cele 2 roțile din față.

MAF-sterzata

Raza de Direcție

Rază foarte mică internă / externă de direcție de 3900 / 5700mm cu ecartament de 1800mm.

MAF-angolo-sterzata

Siguranță

Comutare rapidă și intuitivă între manevrabilitatea pe 2 și 4 roți prin intermediul unei pedale. Sistem hidraulic de închidere exclusiv Mazzotti cu sistem de siguranță mecanic de blocare pe roțile din spate. Certitudinea de a sta mereu pe drum, în orice moment.

MAF-sicurezza-sterzata

REZERVOR

Poziționareaa Rezervorului

MAF 4180 garantează perioade lungi de exploatare. Principalul rezervor are o capacitate efectivă de 4000 de litri (capacitate max 4130lt) și este echipat standard cu șicane anti-clipocit interne.

MAF-cisterne-disposiz

Rezervoarele de apa și de spălare a circuitului

Două rezervoare de apă curată, cu o capacitate combinată de 500 de litri sunt montate  pentru curățarea a rezervorului principal și a circuitului.

MAF-cisterne-pulizia

Rezervor de Combustibil

Rezervorul de combustibil are o capacitate de 280 de litri pentru perioade lungi de exploatare.

MAF-cisterne-carburante

Rezervorul de Ulei

Rezervorul de ulei hidraulic are o capacitate de 200 litri.

MAF-cisterne-olio

FIABILITATE

Componente

Experiența de specialitate acumulată în ultimele 3 decenii dedicată proiectării mașinilor de erbicidat autopropulsate este, fără îndoială, un motiv important pentru care puteți avea încredere în fiabilitatea mașinilor noastre. Un alt argument este certificarea ISO 9001 pe care compania noastră a obținut-o acum câțiva ani. Alegerea partenerilor noștri a cerut întotdeauna ca aceștia să fie companii certificate care împărtășesc aceleași standarde de fiabilitate.

Partenerii Mazzotti includ Sauer -Poclain -Perkins -CLAAS

MAF-affidab-componenti1 MAF-affidab-componenti2 MAF-affidab-componenti3

Dirijarea Motorului Terra

Afișajul Terra pentru o monitorizare eficientă în timp real a tuturor funcțiilor referitoare la motor, sistemul hidraulic și sistemul electronic de direcție.

MAF-affida-gestione

Unități Protejare de Comandă

Sistemul electric a fost proiectat cu atenție. Nu are cutii de joncțiune, dar o singură cutie de comandă, rezistentă la umiditate, poziționată sub cabina.

MAF-affida-centraline

Conexiunile electrice

Conexiunile CAN-BUS, împreună cu conexiunile externe Deutz, sunt cele mai bune dispozitive disponibile pentru a elimina complet infiltrațiile de apă.

MAF-affida-connessioni

UMPLERE

Pre-mix

Un pre-mixer eficient și rapid de 60 litri cu sistem hidraulic de ridicare este prevăzut pentru încărcarea produselor chimice care trebuie amestecate în rezervorul principal,duze de spălare a recipientului.

Pompe si Hidrant

Umplerea poate fi efectuată prin intermediul unei pompe cu o priză de 3” sau direct cu ajutorul unei pompe externe cu conexiune pentru  hidrant de 2″ . Monitorul Visio vă permite să vedeți câți litri au fost efectiv încărcați în rezervor.

Tambur pentru înfășurarea Furtunului (opțional)

Umplerea poate fi, de asemenea, efectuată folosind un tambur hidraulic pentru înfășurat furtunul și o pompă centrifugă  de 500 l / min. Sistemul realizează umplerea automată a rezervorului principal și a celor două rezervoare cu apă curată.

MAF-avvolgitubo

DISTRIBUTIA

Pompa

O pompă de înaltă performanță cu diafragmă de 315 l / min este prevăzută ca standard (opțional 400l / min)

Controlarea Nivelului Solului

Toate funcțiile principale sunt activate ușor cu ajutorul supapelor multifuncționale.
Operațiuni de spălare asigură o spălare total inclusiv a rezervorului principal, sau o spălare parțială a circuitului fără a trece prin rezervorul principal.

Pe panoul de comandă pot fi, de asemenea, găsite toate funcțiile referitoare la pompele de umplere, circuitul de spălare, motorul și pre-mixer-ul.

MAF-distrib-comandi

Computer Bravo + GPS

Mazzotti a ales Computerul 400s ca echipament standard, cu un afișaj clar pe ecran de 5.7″a tuturor datelor principale. Un sistem GPS extrem de eficient, care închide automat secțiuni ale brațului este integrat ca standard în același monitor, pentru a opri pulverizare pe zonele care au fost deja tratate. Înregistrare ușoară de informații cu memorie interna de 2 GB, 2 porturi USB și un slot SD.

MAF-Bravo

BRAȚELE ȘI SISTEMUL DE RIDICARE

Ridicarea

Un sistem de ridicare cu cursă lungă, cu  paralelogram amortizat ridică brațul până la 2700mm de la sol. Paralelogramul susține brațele până la 36 de metri și este amortizat cu un acumulator calibrat de presiune. Acesta, împreună cu suspensia și sistemul de auto-nivelare, permite tratamentul rapid și precis al culturilor.

Cadrul Central

Cadrul solid al seriei Ci-M cu sistem de auto-nivelare și regulator integrat de înclinare, este fabricat din oțel structural de înaltă rezistență pentru a asigura longevitatea structurii.

Din cauza inerției mari a brațelor de până la 36 de metri, cadrul centrala a fost conceput cu amortizoare orizontale și arcuri de revenire care au funcția de a absorbi forțele care se dezvoltă, în frânare și accelerare cu brațul deschis.

MAF-Telaio

Brațele

Seria MAF suportă brațe seria Ci-M, cu lungimi de la 24 până la 36 de metri.

Brațele din seria Ci-M combină geometria variabilă cu regulatorul de înclinare solid de pe cadrul central. Siguranța constă în revenirea automată a secțiunii finală și în protecția duzelor d de-a lungul întregii structuri.

O atenție specială a fost acordată ciclului de vopsire prin cataforeză (prin scufundare), care include sablare, 2cicluri de spălare, anti-rugină și 2 straturi de vopsea, urmată de tratare într-un cuptor.

Brațele sunt furnizate fie cu 7 (24 de metri) sau 9 (28/32/36 metri) secțiuni, și închidere electrică sau automată prin intermediul sistemului GPS.

MAF-barre

Opțiuni brațe

Brațele seriei Ci-M sunt disponibile în lungimi de 32 și 36 de metri, cu secțiuni finale din oțel carbon, care este extrem de solid dar ușor, rezultând o inerție redusă la frânare și accelerare. Brațele de până la 28 de metri pot fi echipate cu un flux de aer. Reglarea vitezei turbinei din interiorul cabinei face posibilă distribuirea aerului în conformitate cu necesitățile tratamentului.

MAF-opzioni-barre

ÎNTREȚINEREA

Acces ușor la motor

Două scări hidraulice la îndemână oferă acces la motor și la spațiul generos din lateral pentru depozitarea produselor.

Acces ușor la pompă

Compartimentul din dreapta conține o pompă puternică de 315 l / min, și toate electrovalvele hidraulice pentru o întreținere ușoară.

MAF-manut-pompa

Comenzi ușor accesibile

Lângă compartimentul din stânga pot fi găsite toate comenzile pentru pompele hidraulice.

MAF-manut-controlli

ACCESORII PRINCIPALE

Accesorii

O gamă largă de accesorii completează alegerea mașinii dvs., inclusiv:
– o acționare automată Trimble Autopilot cu monitor FMX de 12,1 ” color cu touchscreen, inclusiv antenă și sistemul RTK. Modem sau radar. Disponibil cu sistem Field-IQ pentru controlul secțiuni Trimble

– frâne dinamice pe roțile din față

– camere video față și spate

– sistem automat de nivelare a brațului cu 4 senzori sonici.

– antenă specială în combinație cu GPS, pentru calcularea corectă a zonei tratate pe teren deluros.

– circulație semi-continuă, pentru a elimina diferențele de distribuție între diferitele secțiuni ale brațului la pornire

– tambur pentru înfășurat furtunul de alimentare cu pompă centrifugală.

– apărătoare roți față și spate (figura 5)

– tambur pentru înfășurat furtunul cu bagheta pentru curățarea mașinii la 15 bar

– tambur pentru înfășurat furtunul cu compresor de curățare cu aer comprimat

– gamă largă de anvelope, inclusiv:
320/95 R46 (1720×315), 480/70 R34 (1580×480), 420/70 R34 (1576×479),
540/70 R34 (1579×479)

Versiunea de Mare Viteza

Versiunea de mare viteza a utilajului Maf 4180, a fost conceputa special pentru pulverizarea rapida si pentru tratarea culturilor de cereal specific. Aceasta versiune este disponibila din luna mai a anului 2015.

Versiunea High Speed va fi echipata cu o varianta de suspensie hidralulica MAF Nr.4, total independenta, fiecare pereche de suspensie fiind controlata de trei acumulatori de presiune.

Aceasta versiune este dotata cu o garda la sol la o inaltime de 1700mm, aceasta putand fii modificata pana la 2950mm,totul reglandu-se mecanic

MAF 4180 – GALERIE FOTO

MAF 4180 – GALERIE VIDEO

Click here to add your own text