IBIS 2518-3018 P/M

Seriile IBIS 2518 și 3018 P / M sunt mașini autopropulsate concepute și dezvoltate pentru horticultură și culturi de cereale unde greutate, manevrabilitate și puterea sunt caracteristici cheie pentru o performanță eficientă.

Tratarea orezului în apă sau lucrul pe versanți necesită calificare, dar mai presus de toate, un vehicul special conceput.

Cu o acționare mecanică finală puternică, seria IBIS 2518-3018 M este vehiculul special pentru a aborda condițiile dificile.

Descarca brosura

IBIS 2518-3018 P/M – SPECIFICATII TEHNICE

DESIGN

Accesibilitate

Accesibil prin intermediul unei scări hidraulice la îndemână.

3014-accessibilita

Poziționarea Compartimentelor

Două compartimente sunt poziționate pe părțile laterale ale mașinii. Compartimentul din dreapta conține o pompă în 6 trepte cu capacitate de 280 l / min. Compartimentul de stânga conține toate funcțiile pentru umplerea cu apă sau cu produse chimice, operate de la un panou amplasat convenabil.

3014-vani

Dimensiuni si Greutate

Seria IBIS P are dimensiuni compacte și o greutate redusă de doar 6500 kg. Lățimea pe drum este 2550 mm, cu brațe de 21 metri, deoarece lățimi mai mari nu sunt permise întotdeauna pe drumurile publice.

3014-dimensioni

CONFORT

Cabina

O cabină spațioasă, cu vizibilitate mare în față, spate și laterale. Cabina este prevăzută în versiunea standard cu nivelul 4 de siguranță, cel mai înalt nivel impus de standardele europene. Aceasta este presurizată și cu un filtru de carbon activ pentru circulația perfectă a aerului în cabină. Acesta prevede, de asemenea, aer condiționat și sisteme de izolare fonică, un joystick ergonomic pe cotiera scaunului șoferului și un computer, toate ușor accesibile. Vizibilitate clară a roților face ușoară poziționarea vehiculului pe sol, iar când brațele sunt strânse pentru transport, acestea nu obstrucționează vizibilitatea drumului.

3014-cabina

CADRU

Structura

Designul cadrului este esențial pentru proiectarea mașinii. Cadrul solid dintr-o bucată al seriei IBIS P a fost conceput în toate detaliile sale la un standard ridicat de siguranță și este fabricat din oțel de înaltă calitate dintr-o sursă specială. Mazzotti nu face niciodată compromisuri din punct de vedere al siguranței.

Vopseaua

O atenție specială a fost acordată protejării cadrului solid de coroziune. Întregul proces de vopsire include sablare, 8 cicluri de spălare, 2 tratamente anti-ruginire, 2 straturi de vopsea cu pulbere epoxi și tratare la 190 °.

SISTEMUL DE SUSPENSIE

Confort si Siguranta

Suspensie independentă atât pe față cât și pe spate. Seria IBIS P este extrem de confortabilă și sigură, atât pe drum și în timp ce funcționează. Acesta este rezultatul Sistemului independent de Suspensie Hidraulică Mazzotti cu reglaj fin. Unitățile de suspensie sunt conectate hidraulic pe fiecare ax și controlate de către o unitate de control hidraulic care reglează cursa și fermitatea în conformitate cu variațiile de sarcină.

VERSATILITATE

Standard

Seria IBIS P poate fi construită pentru a satisface cerințele dumneavoastră, cu diferite ecartamente și gardă la sol pentru a adapta mașina la culturi, indiferent dacă sunt horticole sau de cereale. În versiunea standard, aceasta este prevăzută  cu un ecartament între 1500 și 1800mm și o gardă la sol de 1000mm. Ecartamentul de 1500mm se recomandă în special pentru uz horticol. Anvelope față și spate de 270/95 R42, cu o gamă largă de anvelope alternative disponibile.

Optiuni

Seria P poate fi livrată cu o garda la sol de 1300, 1500 sau chiar 1700mm. Ecartamentul este crescut la 1800/2250, atunci când garda la sol este mai mari decât standardul.

3014-opzionale

Reglare Hidraulică a Ecartamentului

Modul standard de a regla ecartamentul este de a ridica vehiculul cu un dispozitiv hidraulic de ridicare corespunzător și de a extinde axul cu ajutorul cilindrilor hidraulici controlați de la distantă.

3014-carreggiata-idr

Reglare Automată a Ecartamentului

Pentru schimbări frecvente a ecartamentului, există un sistem disponibil pentru ambele variante de ecartament de 1500 / 1800mm și de 1800 / 2250mm care permite ca reglajele să fie făcute în mod automat din cabină. Ecartamentul poate fi reglat în două game predefinite: de la 1500 la 1800mm și de la 1800 la 2250mm.

3014-carreggiata-aut

PUTERE

Motor

Motoare puternice JCB 165 CP Tier 3 / a sau 175 CP Tier 3 / b. Motorul este montat frontal atât pentru a oferi o vizibilitate fără restricții a roților din față, cât și pentru a facilita întreținerea.

3014-motore

Racire

Montarea radiatoarele în laterale previne înfundarea lor pe măsură ce vehiculul se deplasează prin culturi, iar circuitele separate pentru răcirea motorului, uleiul hidraulic și aerul condiționat garantează o maximă eficiență.

3014-raffreddamento

Transmisie

O transmisie SAUER – POCLAIN care acționează toate cele patru roți a fost concepută pentru a oferi tracțiune în cele mai dificile situații. Mașina este livrată cu o cutie de viteze cu patru viteze la viteză de până la 39 kph cu un sistem anti-alunecare Poclain SmartDrive în varianta standard. Poziționarea atentă a rezervoarelor și a altor componente pe cadrul asigură ca greutatea scăzută de doar 6500 kg să fie distribuită uniform 50/50 între față și spate în mai nefavorabile condiții, cu brațele deschise și cu rezervoarele pline. Distribuția greutății este esențială pentru asigurarea tracțiunii bune în timpul funcționării și pentru a reduce compactarea solului la minim.

3014-trasmissione

MANEVRABILITATEA

 

3 Moduri de Manevrabilitate

3 sisteme de direcție

4 roțile directoare pentru manevre în timpul operării.

4 roți directoare pentru manevre specifice.

2 roțile directoare în timpul operării și pe drum.

Comutare rapidă și intuitivă între direcție pe 2 și 4 roți prin intermediul unei pedale din cabină.

Sistem de direcție al vehiculului este foarte important. Cele patru roți directoare permit roților din spate să urmeze roțile din față, limitând compactarea solului la o singură urmă. În modul macara, patru roți directoare pot fi foarte utile în desfășurarea manevrelor incomode pe teren plat sau pe dealuri.

3014-sterz1 3014-sterz2 3014-sterz3

Raza de Dirijare

Ampatamentul de doar 3000mm, combinat cu 4 roti directoare permit seriei IBIS P să atingă raze foarte mici raze de direcție. Acest lucru este esențial atunci când se execută manevrele în spații închise. Cu 4 roți directoare, intrarea pe câmpul poate fi realizată mai rapid și fără a deteriora culturile, deoarece roțile din spate urmează întotdeauna roțile din față. Raza de direcție exterioară a seriei IBIS P standard este foarte mică de doar 5300mm, un ecartament de 1800mm.

3014-angolo

Siguranța

Sistemul exclusiv Mazzotti pentru blocarea automată a direcției roților din spate este esențială atât în timpul funcționării, cât și pe drum.

Atunci când funcționează, roțile din spate rămân întotdeauna aliniate. Acest lucru elimina orice pierdere de aliniere în timp datorită uzurii componentelor, lucru care poate duce la deplasarea neregulată când traversează câmpul.

Pe drum, blocarea direcției spate asigură o deplasare rapidă și în condiții de siguranță, cu nici un risc ca vreo roată să fie periculos în afara aliniamentului.

Certitudine de a rămâne întotdeauna pe direcție și de deplasare sigură pe drum.

3014-sicurezza

FIABILITATE

Componente

Experiența de specialitate acumulată în ultimele 3 decenii dedicată proiectării mașinilor de erbicidat autopropulsate este un motiv important pentru care puteți avea încredere în fiabilitatea mașinilor noastre. Un alt argument este certificarea ISO 9001 pe care compania noastră a obținut-o acum câțiva ani. Alegerea partenerilor noștri a cerut întotdeauna ca aceștia să fie companii certificate care împărtășesc aceleași standarde de fiabilitate.

Partenerii Mazzotti includ Sauer -Poclain -Perkins

1510-affida13014-affida23014-affida3

REZERVOR

Poziționarea rezervoarelor

Rezervoarele sunt poziționate pe cadru luând în considerare nevoia de accesibilitate și distribuția ideală a greutății pe axe.

3014-disposizione

Rezervoarele de apă

Principalele rezervoare au o capacitate maximă de 2650 litri (2518 P / M) și 3150 litri (3018 P / M) rezervorul de spălare a circuitului are o capacitate de 260 de litri.

3014-acquaSave

Rezervoarele de Combustibil și de Ulei

Rezervorul de combustibil cu o capacitate de 170 de litri conferă mașinii o gamă largă de operare. Capacitatea mare a rezervorului de ulei hidraulic, de 164 litri, a fost concepută pentru a reduce timpii de răcire și astfel pentru a evita supraîncălzirea ca urmare a presiunilor ridicate de operare.

UMPLEREA

Pre-mix

Un pre-mixer rapid, de 40 litri cu ridicare hidraulică pentru încărcarea produselor chimice ce urmează a fi amestecate în rezervor, complet cu duze de spălare a rezervorului.

Pompă sau Hidrant

Rezervorul de apă poate fi umplut prin intermediul unei pompe care furnizează 280 l / min, sau prin conectarea de 2” la un hidrant de apă, care furnizează apă cu ajutorul presiunii externe. Echipamentul standard include un filtru ecologic și 6 metri de furtun pentru umplere cu apă.

Tambur pentru înfășurat furtunul (opțional)

Un tambur pentru înfășurat furtunul este disponibil ca opțiune, cu înfășurare hidraulică și o pompă de reumplere dedicată centrifugală. Pompa centrifugală are o capacitate de 500 l / min și, fiind pe un circuit separat, în doar câteva minute poate umple toate rezervoarele cu apă curată.

3014-avvolgitubo

DISTRIBUTIA

Pompa

Modelele 2518 și 3018 P / M sunt echipate cu o pompă cu membrană puternică de 20 bar, în 6 trepte, care furnizează 280 l / min. Circuitul include 3 sisteme de filtrare, dintre care două, filtrul de umplere și filtrul de aspirație, sunt situate înaintea pompei, cu un sistem de filtrare sub presiune poziționat imediat după pompă.

Controlarea Nivelului Solului

Toate activitățile legate de operarea pompelor pentru reumplere, circuitul de spălare, motorul și pre-mixer-ului sunt efectuate folosind pârghii multifuncționale și o tastatură situată în compartimentul din partea stângă a vehiculului.

3014-comandi

Computer Bravo + GPS

Mazzotti a ales computerul Bravo 400 ca echipament standard, cu un afișaj clar pe ecran de 5.7″a principalelor datele. Un sistem GPS extrem de eficient, care închide automat secțiuni ale brațului poate fi integrate în același monitor, pentru a opri pulverizare pe zone care au fost deja tratate. Înregistrarea ușoară a informațiilor cu memorie interna de 2 GB, 2 porturi USB și un slot SD.

BRAȚELE ȘI SISTEMUL DE RIDICARE

Ridicare

Un sistem de ridicare verticală cu cursă lungă și amortizare pentru a ridica brațul de la 500 la 2100mm de la sol. Paralelogramul suporta brațele până la 28 de metri și este amortizat cu un acumulator calibrat de presiune. Acesta, împreună cu suspensia și sistemul de auto-nivelare, permite tratarea rapidă și precisă a culturilor.

Cadru Central

Un cadru robust central cu un sistem hidraulic eficient de blocare pentru auto-nivelare.

O atenție specială a fost acordată protejării structurii centrale și a brațului, cu un proces de vopsire prin cataforeză (prin scufundare), care include sablare, 2 cicluri de spălare, tratament anti-rugină și 2 straturi de vopsea, urmate de tratare într-un cuptor.

3014-telaio

Brațele

Seria IBIS P acceptă brațe cu zăbrele seria Ti-M echipate în varianta standard cu brațe cu geometrie variabilă, cu un acumulator cu azot și un sistem eficient de auto-nivelare. Capacitatea de a închide brațele independent face posibilă trecerea peste obstacole în timpul funcționării, iar articulația de siguranță protejează brațul în caz de impact. Jeturile sunt complet protejate în cadrul structurii

3014-barre

Opțiuni Braț

Brațele Ti-M sunt de asemenea disponibile cu brațele din oțel inoxidabil. Tratate în întregime anti- coroziune, din oțel inoxidabil, previne formarea oxidării care, pe termen lung, poate slăbi structura brațului.

Ambele brațe din otel și cele din otel inoxidabil pot fi echipate cu flux de aer. Reglarea vitezei turbinei din cabină face posibilă distribuirea aerului, în conformitate cu necesitățile de tratament, iar ajustarea unghiului de evacuare a aerului permite contracararea oricărei abateri.

3014-opzioni

INTRETINEREA

Acces ușor la motor

Poziția motorului face ca lucrările de întreținere să fie ușoare.

Acces usor la pompa

Compartimentul din dreapta oferă un acces ușor la pompă, la electrovalvele de absorbție și la filtrele de absorbție și de distribuție.

3014-accessi-valvole

ACCESORII PRINCIPALE

Accesorii

Tamburul de înfășurare a furtunului de umplere cu pompă centrifugală. Reumplere rapidă și simultană a rezervoarelor principale și de spălare a circuitului cu pompă de mare capacitate de 500 l / min.

Sistem automat de nivelare a brațului cu 4 senzori sonici. Sistemul reglează geometria variabilă și sistemul de ridicare, menținând nivelul brațului deasupra solului.

Trimble EZ-Guide ® 250. Acest sistem de asistență a acționării permite operarea automată a vehiculului, atunci când este pe teren.

Tambur pentru înfășurarea furtunului cu o duză pentru curățarea vehiculului, la 15 bar. Este conectat la apă și utilizează pompa de apă curată din dispozitivul de spălat circuitul. Compresor de aer pentru curățarea motorului, radiatoare și toate piesele necesare.

O gamă largă de anvelope, inclusiv 270/95 R42 (1565X284) sau 320/95 R38 (1500X315)

O antenă specială în combinație cu GPS, pentru calcularea corectă a zonei tratate pe teren deluros.

Circulație continuă, pentru a elimina orice diferențe de pulverizare, la pornirea operării la începutul terenului, distribuția produsului simultan în toate secțiunile brațului.

3014-250-diag3014-access 3014-access1 3014-avvolgi 3014-Deverix

IBIS 2518-3018 P/M – SERIA M

IBIS 2514/3014 M

Diferențialele Mazzotti sunt rodul unui proiect început în 2005 pentru a dota vehiculele autopropulsate destinate pentru lucrul în condiții extreme, a celor care ar fi prea solicitante pentru tracțiune tradițională hidrostatică. Seria M poate accepta roți de până la 48 “și este echipată în varianta standard cu un diferențial electronic de blocare, precum și activarea electronică a 4 roți.

Modelele 2514 și 3014 M au fost proiectate pentru a fi utilizate în condiții în care tracțiunea este dificilă sau pe pante. Prin instalarea diferențialelor în unitatea finală, cuplul crescut obținut permite operarea în condiții de noroi și pe dealuri. Versiunea M cu diferențial mecanic este disponibilă cu o gardă la sol de 1000mm, ecartament de 1800 – 2250 și bară triunghiulară de suspensie independentă față și spate.

3014-serieM

IBIS 2518-3018 P/M – GALERIE FOTO

IBIS 2518-3018 P/M – GALERIE VIDEO